• ۹۰۰۰۹۷۰۰
  • تهران، ستارخان، دریان نو، تقاطع سروش و همایونشهر جنوبی، پلاک ۱۵۸، واحد 1

فایروال چیست؟ – مزایا، نحوه کار، انواع

فایروال چیست؟ – مزایا، نحوه کار، انواع

فایروال چیست؟ – مزایا، نحوه کار، انواع

در سال‌های اخیر، اینترنت به دلیل تقاضای روزافزون برای اتصال و ارتباطات بین‌انسانی، ثابت کرده است که عنصر مهمی از زندگی تقریباً همه افراد است و به همین دلیل، رشد فوق‌العاده‌ای در توسعه اینترنت و نیاز مشاهده شده است. برای امنیت شبکه فایروال افزایش یافته است.

 

در ابتدا از اینترنت برای اتصال دانشگاه ها استفاده می شد و برای آن از روش های گران قیمت سوئیچینگ مدار استفاده می شد. با پیشرفت های تدریجی در پروتکل های شبکه و همچنین فناوری های فیزیکی،اکنون به طور گسترده برای کاربران خانگی نیز در دسترس است. اگرچه اتصالات کامپیوتری راهی برای ارتباط سریع، به اشتراک گذاری اطلاعات و دسترسی به هر وب سایتی در جهان فراهم می کند، اما برخی از شخصیت های نامطلوب و ناخواسته را نیز قادر می سازد تا برای سرقت اطلاعات مفید و مهم وارد سیستم کاربران شوند.

آنچه در این مقاله می‌خوانید

به خاطر همین،

دستگاه های امنیتی به سیستم های شبکه معرفی شده اند تا مزاحمان را از انجام هر گونه اعمال غیراخلاقی دور نگه دارند. علیرغم اینکه یک سایت یا شبکه اطلاعات طبقه بندی شده ای دارد یا خیر، ممکن است فردی اقدام بدی انجام دهد تا به سیستم آسیب برساند. از این رو،

برداشتن یک گام کوچک از قبل برای محافظت از سیستم در برابر اقدامات بدخواهانه ممکن است باعث صرفه جویی در زمان زیادی شود که باید صرف ترمیم آسیب های ناشی از چنین فعالیت های بدخواهانه شود.

 

فایروال چیست؟

فایروال را می توان به عنوان یک دستگاه امنیتی شبکه تعریف کرد که وظیفه آن نظارت و فیلتر کردن ترافیک شبکه ورودی و خروجی بر اساس سیاست های امنیتی از پیش تعریف شده ایجاد شده توسط یک سازمان برای محافظت از آن در برابر هر گونه اقدامات غیراخلاقی است. فایروال به عنوان یک مانع بین یک شبکه داخلی خصوصی و اینترنت عمومی عمل می کند.
هدف اصلی استفاده از فایروال امنیت شبکه در سیستم شبکه، اجازه دادن به ترافیک غیرتهدید کننده به داخل و دور نگه داشتن ترافیک خطرناک از شبکه است.

تاریخچه فایروال

اختراع و توسعه فایروال امنیت شبکه را می توان به عنوان یک فرآیند مداوم در نظر گرفت زیرا دائما در حال تکامل است.

اواخر دهه 1980

برایان رید(Brian Reid)، پل ویکسی(Paul Vixie) و جف موگول(Jeff Mogul)، هر کدام نقش مهمی در توسعه فناوری فیلتر کردن بسته‌ها در Digital Equipment Corp (DEC) ایفا کردند که کمک زیادی به توسعه فایروال‌های آینده کرد.

اواخر دهه 80 تا اوایل دهه 90

ایده اولیه دیوار آتش دروازه در سطح مدار (circuit-level gateway firewall) توسط بسیاری از کارمندان AT&T Bell Labs، از جمله دیوید پرستوتو(David Presotto)، جاناردان شارما(Janardan Sharma)، کشتیجی نیگام(Kshitiji Nigam)، ویلیام چزویک(William Cheswick) و استیون بلووین(Steven Bellovin) ایجاد شد.

 

از سال 1989 تا 1990، Sharma، Presotto و Nigam در توسعه دروازه در سطح مدار همکاری کردند، که در سال 1991 توسط Cheswick و Bellovin روی فناوری فایروال دنبال شد.

1991 تا 1992

مارکوس رانوم (Marcus Ranum) پروکسی های امنیتی را در DEC اختراع کرد و این به یکی از اجزای حیاتی اولین محصول فایروال لایه کاربردی تبدیل شد. این به عنوان بسط کار Reid، Vixie و Mogul در DEC در نظر گرفته می شود و به عنوان اولین فایروال تجاری منتشر شد.

1993 تا 1994

اولین محصول فایروال کاربرپسند که به طور گسترده پذیرفته شده است-Firewall-1 توسط بنیانگذار شرکت، گیل شوید(Gil Shwed) و توسعه دهنده پرکار نیر زوک(Nir Zuk) توسعه داده شد.

در سال 1993، Gil Shwed بازرسی دولتی ایجاد کرد و برای ثبت اختراع ایالات متحده برای آن درخواست داد.

نیر زوک روی یک رابط گرافیکی آسان برای فایروال سال 1994 کار کرد.
که منجر به پذیرش گسترده فایروال ها در مشاغل و خانه ها برای آینده قابل پیش بینی شد.

محصول فایروال که امروز می بینیم به دلیل تلاش های خستگی ناپذیری که همه آنها برای توسعه فایروال در فواصل زمانی معین پرداخته اند ممکن شده است.

نسخه ها

نسل 1- ویروس

نسل 1 در اواخر دهه 1980 برای محافظت از رایانه های شخصی مستقل در برابر حملات ویروسی که در آن زمان همه مشاغل را تحت تأثیر قرار می داد منتشر شد.

نسل 2- شبکه ها

نسل 2 در اواسط دهه 1990 برای محافظت از همه مشاغل در برابر حملات اینترنتی معرفی شد.

نسل 3- اپلیکیشن ها

نسل 3 در اوایل دهه 2000 منتشر شد. به این محصولات سیستم های پیشگیری از نفوذ (IPS) نیز می گویند. در آن زمان، به دلیل آسیب‌پذیری در برنامه‌ها، بیشتر کسب‌وکارها تحت تأثیر این اقدام غیراخلاقی قرار گرفتند، بنابراین این نسل برای محافظت از آنها به وجود آمد.

نسل 4- ظرفیت بارگذاری (Payload)

نسل 4 در حدود سال 2010 به عنوان محصولات ضد ربات و سندباکس برای محافظت از بیشتر مشاغلی که در آن زمان تحت تأثیر حملات سایبری هدفمند، ناشناخته، فراری و چندشکل قرار داشتند، منتشر شد.

نسل 5- مگا (Mega)

نسل 5 در حدود سال 2017 منتشر شد تا راه‌حل‌های پیشرفته پیشگیری از تهدید را برای کسب‌وکارهایی که با مشکلات حملات چندبردار و در مقیاس بزرگ مواجه بودند، ارائه دهد که در آن از ابزارهای حمله پیشرفته نیز استفاده می‌شد.

فایروال امنیت شبکه چگونه کار می کند؟

عملکرد اصلی فایروال امنیت شبکه، اجازه دادن امن ترین ترافیک شبکه به شبکه است و برای انجام این کار، ترافیک خوب و قابل اعتماد را از کل ترافیک فیلتر می کند و اجازه نمی دهد ترافیک بد و نامعتبر از طریق شبکه عبور کند. قبل از اینکه بدانید یک فایروال امنیت شبکه چگونه برای فیلتر کردن ترافیک شبکه کار می کند،
درک ساختار شبکه های مبتنی بر وب ابتدا مهم است.

فایروال ها برای ایمن سازی میزبان های شبکه مانند شبکه های خصوصی و دستگاه های نقطه پایانی در شبکه در نظر گرفته شده اند.

هاست های شبکه عمدتاً دستگاه هایی هستند که برای “گفتگو” با میزبان های دیگر در همان شبکه استفاده می شوند.
وظیفه آنها ارسال و دریافت ارتباط بین شبکه های داخلی و همچنین خروجی و ورودی بین شبکه های خارجی است.

این شبکه ها دسترسی به اینترنت را برای رایانه ها و سایر دستگاه های نقطه پایانی فراهم می کنند و همچنین به برقراری ارتباط با یکدیگر کمک می کنند.

اینترنت به بخش های فرعی تقسیم می شود، شبکه ها یا «زیر شبکه ها» برای اهداف امنیتی و حفظ حریم خصوصی.

بخش های اصلی زیرشبکه اینترنت در زیر توضیح داده شده است:

شبکه های عمومی خارجی

از آن به عنوان اینترنت عمومی/جهانی یا شبکه های خارجی مختلف یاد می شود.

شبکه خصوصی داخلی

همچنین به عنوان یک شبکه خانگی، اینترانت شرکتی و سایر شبکه های “بسته” شناخته می شود.

شبکه های پیرامونی

این یک نوع شبکه مرزی دقیق است که از میزبان های سنگر ساخته شده است، به این معنی که میزبان های رایانه ای اختصاص داده شده به امنیت سخت است که می تواند یک حمله خارجی را تحمل کند. به عنوان یک بافر ایمن بین شبکه های داخلی و خارجی عمل می کند و همچنین می تواند برای قرار دادن هر نوع خارجی استفاده شود.
خدماتی که توسط شبکه داخلی ارائه می شود مانند وب سرورها، پست الکترونیکی، FTP، VoIP و غیره. اینها عمدتاً در شبکه های داخلی سازمانی استفاده می شوند، نه در شبکه های ساده تر مانند شبکه های خانگی.

روتر های Screening

برای تقسیم بندی یک شبکه، روترهای Screening ، که به عنوان رایانه های Gateway تخصصی نیز شناخته می شوند، در شبکه قرار می گیرند. آنها در سطح شبکه، فایروال خانه نامیده می شوند. فایروال میزبان محافظت شده و فایروال زیرشبکه محافظت شده دو مدل رایج سگمنت هستند.


فایروال های میزبان محافظت شده: از یک روتر Screening واحد بین شبکه های خارجی و داخلی استفاده می کند که به نام روتر choke شناخته می شوند. این شبکه ها دو زیرشبکه این مدل نامیده می شوند.

 

فایروال های زیرشبکه محافظت شده: در این مدل دو روتر Screening استفاده می شود، یکی یک روتر دسترسی است که بین شبکه خارجی و محیطی کار می کند.و دیگری choke router است که بین محیط و شبکه داخلی کار می کند. این سه زیر شبکه ایجاد می کند:

فایروال شبکه

می توان گفت فایروال شبکه اولین خط دفاعی برای ترافیکی است که از داخل و خارج از شبکه عبور می کند. وظیفه آن بررسی و اطمینان از اینکه ترافیک مطابق با دستورالعمل های امنیتی تعیین شده توسط سازمان است و هرگونه تلاش برای دسترسی غیرمجاز مسدود شده است.

فایروال میزبان

فایروال مبتنی بر میزبان را می توان به عنوان بخشی از نرم افزار فایروال تعریف کرد که برای اجرا بر روی یک دستگاه متصل به اینترنت یا یک کامپیوتر جداگانه طراحی شده است. این فایروال ها از هر میزبان در برابر ویروس ها و بدافزارها محافظت می کنند و انتشار این عفونت های مضر را در سراسر شبکه کنترل می کنند.

فیلتر کردن ترافیک

 از فیلتر کردن ترافیک برای اجازه یا رد اتصالات تلاش شده، از قوانین از پیش تعیین شده یا آموخته شده پویا استفاده می شود.

فایروال جریان ترافیک وب را از طریق شبکه خصوصی و دستگاه های کامپیوتری خصوصی شما با کمک این قوانین تنظیم می کند. صرف نظر از نوع، تمام فایروال ها برای فیلتر کردن ترافیک از برخی از موارد زیر استفاده می کنند:
منبع: از جایی که تلاش برای اتصال انجام می شود.
مقصد: جایی که تلاش برای اتصال می‌خواهد برود.
محتویات: یک اتصال تلاش شده چه مطالبی را می خواهد ارسال کند.
پروتکل‌های بسته: زبان پیامی است که تلاش برای اتصال انجام می‌شود. از جمله پروتکل های شبکه،
TCP/IP پروتکل اولیه ای است که برای برقراری ارتباط بین اینترنت و درون شبکه های داخلی/زیر شبکه استفاده می شود. پروتکل های استاندارد دیگر UDP و IMCP هستند.
پروتکل های کاربردی: پروتکل های رایج عبارتند از HTTP، FTP، Telnet، SSH و DNS.

فایروال_آلفا رایان

انواع فایروال ها

انواع مختلف فایروال های امنیتی شبکه از روش های مختلفی برای فیلتر کردن ترافیک شبکه استفاده می کنند و هر نوع برای جایگزینی فایروال های نسل های قبلی توسعه یافته است. بسیاری از فناوری های اصلی بین نسل های فایروال منتقل شده است. فایروال ها بر اساس رویکردشان برای تامین امنیت شبکه ها طبقه بندی می شوند:

 

  • ردیابی اتصال
  • قوانین فیلترینگ
  • گزارش های حسابرسی

 

هر نوع از سطح متفاوتی از مدل ارتباطات استاندارد شده (مدل اتصال سیستم های باز (OSI)) برای کار استفاده می کند. این مدل تصویری بهتر از نحوه تعامل هر فایروال با اتصالات ارائه می دهد.

انواع فایروال های امنیتی شبکه به شرح زیر است:

فایروال Static Packet-Filtering

همچنین به عنوان یک فایروال بازرسی بدون حالت شناخته می شود که در لایه شبکه OSI (لایه 3) عمل می کند. با بررسی تمام ترافیک داده های ارسال شده در یک شبکه، از جمله اینکه داده ها از کجا می آیند و کجا می روند، فیلتر اولیه را ارائه می دهد.
قابل ذکر است که شامل اتصالات پذیرفته شده قبلی برای ردیابی نمی شود. این بدان معنی است که هر اتصال قبل از ارسال بسته داده نیاز به تأیید مجدد دارد.

فیلتر کردن بر اساس آدرس های IP، پورت ها و پروتکل های بسته انجام می شود. این فایروال از اتصال مستقیم دو شبکه بدون اجازه جلوگیری می کند.

 

محدودیت ها
برای تنظیم قوانین برای فیلتر کردن، یک لیست کنترل دسترسی ایجاد شده به صورت دستی استفاده می شود. قوانین بسیار سفت و سخت هستند و بدون به خطر انداختن قابلیت استفاده از شبکه، پوشش مناسب ترافیک ناخواسته بسیار دشوار است. برای استفاده موثر از فیلتر استاتیک، بازبینی دستی مداوم مورد نیاز است. این را می توان در شبکه های کوچک مدیریت کرد، اما نه در شبکه های بزرگتر.
غیر-
در دسترس بودن حسابرسی با فایروال های فیلتر بسته، ردیابی حملات گذشته و جاری را چالش برانگیز می کند، که برای شبکه های بزرگ ایده آل نیست.
نمی تواند پروتکل های برنامه را بخواند به این معنی که نمی تواند محتویات یک پیام تحویل داده شده در یک بسته را بررسی کند و از این رو یک ارائه دهنده حفاظت محدود در نظر گرفته می شود.

فایروال Circuit-Level Gateway

این فایروال روی لایه انتقال (لایه 4) عمل می کند. عملکرد این فایروال این است که بسته های کاربردی را در یک اتصال تلاش شده بررسی کند و در صورت عملکرد خوب، امکان اتصال باز دائمی بین دو شبکه را فراهم می کند. پس از برقراری ارتباط، فایروال نظارت بر اتصالات را متوقف می کند.
اتصالات بدون نظارت مداوم می تواند خطرناک باشد زیرا می تواند یک بازیگر مخرب را به ورود بدون وقفه دعوت کند.

اگر رویکرد آن به اتصالات کنار گذاشته شود، دروازه سطح مدار را می توان مشابه فایروال های پراکسی در نظر گرفت.

فایروال بازرسی Stateful

این فایروال امنیتی شبکه، فایروال فیلتر کننده بسته پویا نیز نامیده می شود. که یک رویکرد منحصر به فرد برای نظارت بر ارتباطات مداوم و به خاطر سپردن ارتباطات گذشته است. این روی لایه انتقال (لایه 4) عمل می کند. امروزه این فایروال قادر به نظارت بر بسیاری از لایه ها از جمله لایه برنامه (لایه 7) می باشد.

بر اساس ویژگی‌های فنی، مانند پروتکل‌های بسته خاص، آدرس‌های IP یا پورت‌ها، ترافیک را اجازه می‌دهد یا مسدود می‌کند. بر اساس وضعیت اتصالات با استفاده از جدول وضعیت، ترافیک را ردیابی و فیلتر می کند.

برای به روز رسانی قوانین فیلتر، رویدادهای اتصال گذشته را که توسط روتر Screening  در جدول وضعیت ثبت شده است، در نظر می گیرد.

به طور کلی، تصمیمات فیلتر کردن اغلب به قوانین مدیر هنگام تنظیم رایانه و فایروال بستگی دارد. با این حال، جدول حالت به این فایروال پویا اجازه می دهد تا بر اساس تعاملات قبلی تصمیمات خود را بگیرد. به عنوان مثال، در آینده، انواع ترافیکی که در گذشته مشکلاتی ایجاد می‌کردند، فیلتر می‌شوند. انعطاف پذیری آن در انجام بازرسی حالت، آن را به یکی از رایج ترین انواع فایروال در دسترس تبدیل کرده است.

فایروال پروکسی

فایروال پروکسی به عنوان فایروال های سطح برنامه (لایه 7) نیز شناخته می شود. این در خواندن و فیلتر کردن پروتکل های برنامه منحصر به فرد است. این فایروال یک برنامه ترکیبی از بازرسی سطح است،
یا “بازرسی بسته عمیق (DPI)” و بازرسی حالت.

فایروال پروکسی بسیار شبیه به یک مانع فیزیکی است. بر خلاف انواع دیگر فایروال ها، به عنوان دو میزبان اضافی عمل می کند، یکی به عنوان نماینده یا پروکسی برای هر شبکه بین رایانه های میزبان داخلی و شبکه های خارجی عمل می کند.

برخلاف فایروال های مبتنی بر بسته،
این فایروال که فقط آدرس های IP، پورت ها و پروتکل های بسته اساسی (UDP، ICMP) را ارزیابی می کند، داده های سطح برنامه را هنگام فیلتر کردن ترافیک نیز در نظر می گیرد.

ظرفیت آن برای خواندن و درک دستورالعمل‌های FTP، HTTP، DNS و دیگر دستورالعمل‌ها، تجزیه و تحلیل دقیق‌تر و فیلتر متقابل برای طیف وسیعی از ویژگی‌های داده را ممکن می‌سازد.

به عنوان نگهبان
، داده های دریافتی را ارزیابی می کند و اگر بدون مشکل یافت شود، اجازه می دهد تا داده ها به کاربر منتقل شوند.

نقطه ضعف این نوع امنیت سنگین این است که گاهی اوقات با داده هایی که تهدید کننده نیستند تداخل می کند و این منجر به تاخیر در عملکرد می شود.

فایروال پروکسی آلفا رایان

فایروال نسل بعدی (NGFW)

روند رو به افزایش مداوم تهدیدات آنلاین راه حل های شدیدتری را می طلبد. برای برآوردن این نیاز، فایروال‌های نسل جدید با سیستم‌های جلوگیری از نفوذ شبکه همراه با ویژگی‌های فایروال سنتی نتایج مثبتی در محافظت از شبکه‌های اینترنتی در برابر فعالیت‌های غیراخلاقی ارائه می‌کنند.

این فایروال به عنوان یک تهدید توسعه داده شده است
فایروال نسل بعدی خاص که برای بررسی و شناسایی خطرات خاص مانند بدافزارهای پیشرفته در سطحی دقیق تر طراحی شده است.

این فایروال بیشتر توسط مشاغل و شبکه های پیچیده استفاده می شود زیرا راه حلی جامع برای فیلتر کردن خطرات ارائه می دهد.

فایروال هیبریدی

همانطور که از نامش پیداست،
فایروال های ترکیبی از دو یا چند نوع فایروال در یک شبکه خصوصی استفاده می کنند.

مزایای استفاده از فایروال

برای رشد ایمن یک تجارت در عصر دیجیتال فعلی، اولین قدم این است که مزایای امنیت فایروال را درک کنید. کوچک یا بزرگ بودن یک کسب و کار مهم نیست. فعالیت های غیرقانونی معمولاً به همه افرادی که از سیستم های شبکه استفاده می کنند آسیب می زند. از این رو،
برای همه به همان اندازه مهم است که اقدامات پیشگیرانه ای برای محافظت از سیستم های خود در برابر هرگونه دسترسی غیراخلاقی انجام دهند.

این به عنوان اولین خط دفاعی برای محافظت از شبکه ها در برابر تهدیدات خارجی، بدافزارها و هکرها عمل می کند.
این عناصر خطرناک همیشه برای دسترسی به داده ها و سیستم های شما برای انجام فعالیت های غیرقانونی فعال هستند.

ترافیک شبکه را رصد می کند.

جریان داده ها در شبکه ها فرصت هایی را برای تهدیدهایی ایجاد می کند که همیشه برای عملیات شما مضر هستند. بنابراین، برای محافظت از سیستم شما در برابر تهدیدات، این فایروال ترافیک شبکه را که در آن داده ها وارد و از سیستم شما خارج می شود، نظارت می کند و برای این کار از قوانین و فیلترهای از پیش تعیین شده استفاده می کند.

یک تیم فناوری اطلاعات به خوبی آموزش دیده در هر سازمانی می تواند سطوح حفاظت را بر اساس نوع داده هایی که از طریق فایروال وارد و خارج می شود، مدیریت کند.

حملات ویروسی را متوقف می کند.

حملات ویروسی به قدری خطرناک هستند که می توانند عملیات دیجیتال هر سازمان یا سیستم شما را بسیار سریعتر و سخت تر از چیزی که تصورش را نکنید، خاموش کنند.

از آنجایی که هر روز صدها هزار تهدید جدید در حال توسعه هستند، قرار دادن سیستم‌های دفاعی برای سالم نگه داشتن سیستم‌ها و بدون حمله حیاتی است.

در این راستا، فایروال با کنترل نقاط ورود به سیستم های کاربران و جلوگیری از حملات ویروس، نقش مهمی ایفا می کند و کاربران را از هزینه آسیب های ناشی از حمله ویروس به سیستم هایشان که می تواند به شدت بالا باشد، نجات می دهد.

از هک شدن جلوگیری می کند.

امروزه که کسب‌وکارها به سرعت به سمت عملیات دیجیتال پیش می‌روند، متأسفانه فرصت‌های سارقان آنلاین و عناصر غیرقانونی برای انجام اقدامات غیراخلاقی بسیار افزایش یافته است و این منجر به افزایش سرقت اطلاعات و گروگان‌گیری سیستم‌ها می‌شود.

بنابراین، برای رهایی از این نوع فعالیت‌های غیرقانونی، استفاده از فایروال‌ها اهمیت بیشتری پیدا کرده است، زیرا مانع از دسترسی غیرمجاز هکرها به داده‌ها، ایمیل‌ها، سیستم‌ها و موارد دیگر می‌شود. فایروال می تواند یک هکر را به طور کامل متوقف کند و می تواند آنها را از انتخاب یک هدف راحت تر باز دارد.

جاسوس افزار را متوقف می کند.

دنیای امروز تقریباً مبتنی بر داده است و شاهد حملات جاسوس‌افزارهای(Spyware) زیادی به سیستم‌ها بوده است که به‌شدت بر روی کاربران شبکه در قالب داده‌های به سرقت رفته تأثیر گذاشته است.

برای محافظت از شبکه‌ها در برابر چنین حملات جاسوس‌افزاری (برنامه‌های مخرب)، پیاده‌سازی فایروال‌ها در شبکه‌ها عاقلانه‌تر است. فایروال ها به عنوان یک محاصره مهم در برابر این برنامه های مخرب عمل می کنند.

حریم خصوصی را ترویج می کند.

فایروال با کار فعالانه برای ایمن نگه داشتن اطلاعات کاربران به ارتقای حریم خصوصی کمک می کند و این محیطی را ایجاد می کند که مشتریان بتوانند در آن اعتماد کنند.

علاوه بر این، ارتقاء سیستم‌های حفاظت از داده‌ها به یک سطح بالاتر می‌تواند یک مزیت رقابتی باشد و به نقطه‌ی فروش برای مشتریان و مشتریان تبدیل شود.

4 ویژگی فایروال که باید داشته باشید.

فایروال آلفا رایان داتیس

کنترل و نظارت بر پهنای باند

 ویژگی نظارت بر پهنای باند فایروال، متخصصان فناوری اطلاعات را قادر می‌سازد تا تعیین کنند چه مقدار پهنای باند واقعی در سیستم‌های کاربر در دسترس است. این به تعیین میزان استفاده، جریان ترافیک، پهنای باند و فشارهای شبکه در سراسر محیط IT کمک می کند.

فیلتر کردن وب

این ویژگی فایروال برای مسدود کردن محتوای حاوی اطلاعات مضر مفید است. برنامه های فیلتر محتوا معمولا توسط سازمان ها برای کنترل دسترسی به محتوا از طریق فایروال خود استفاده می شود. اینها برای کاربران رایانه خانگی نیز مفید هستند.

ورود به سیستم

ویژگی ثبت قوانین فایروال به کاربران کمک می کند تا تأثیرات قوانین فایروال را بر روی سیستم خود بررسی، تأیید و تجزیه و تحلیل کنند. به عنوان مثال، کاربران می توانند دریابند که آیا یک قانون فایروال که برای رد ترافیک طراحی شده است، مطابق خواسته عمل می کند یا خیر. این ویژگی همچنین برای کاربران مفید است تا تعیین کنند چه تعداد اتصال تحت تأثیر قانون فایروال معین قرار می گیرند.

تجمیع اینترنت و SD-WAN

ویژگی‌های تجمیع پیوند و SD-WAN (شبکه گسترده نرم‌افزاری) برای مشاغلی که به چندین پیوند به اینترنت نیاز دارند بسیار مفید است. آنها همچنین در استفاده از چندین پیوند و اتصال به سایت های دیگر مانند دفاتر شعبه یا خدمات ابری مفید هستند.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.